Hakan Safi, Fethiye'de Fenerbahçelilerle buluştu
-
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, Fethiye'de kongre üyeleri ve sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya gelerek destek istedi.
-
Safi, seçimden zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirterek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı. Ece Saray Marina'daki bir restoranda gerçekleştirilen buluşma, taraftarlar ve kongre üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Safi, adaylık sürecine dair düşüncelerini paylaştı ve "Yola çıkarken başka bir aday yoktu, biz önceden yola çıktık" ifadelerini kullandı.
-
Programın sonunda Hakan Safi, taraftarların sorularını yanıtlayarak katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. "Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kiminiz şehir dışından geldiniz, kiminiz bayramınızı Fenerbahçe sevgisi için yarıda bırakıp buraya geldiniz" diyen Safi, kulis iddialarına da değindi. "Hakkımızda türlü söylentiler oldu ama biz yolumuzdan dönmedik; duruşumuzu koruyoruz" şeklinde konuştu. Seçimle ilgili iddiasını yineleyen Safi, "Önümüzdeki hafta yapılacak seçimde sizlerin desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz. Fenerbahçemizin şanlı tarihi bir kere daha başlayacak" dedi.
-
-








