Hatay'da doğal gaz patlaması: 2 işçi yaralandı

  • Hatay'da doğal gaz patlaması: 2 işçi yaralandı 0

    Hatay'da, altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz borusunun patlaması sonucu bir yangın meydana geldi.

  • Hatay'da doğal gaz patlaması: 2 işçi yaralandı 1

    Patlayan boruya müdahale eden ekipler, alevlerin etkisiyle iki işçinin yaralanmasına sebep oldu. Alevlerin yükselmesiyle birlikte iş makinesi de kullanılamaz hale geldi. Patlama, Defne ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, deprem konutlarının inşasının devam ettiği bir bölgede yaşandı.

  • Hatay'da doğal gaz patlaması: 2 işçi yaralandı 2

    Olayın ardından bölgeye gelen doğal gaz arıza ekipleri, kaçak gazın alev aldığı anlarda yangına müdahale etmeye çalıştı. Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, alevlerin kontrol altına alınması için hızlıca bölgeye intikal etti ve yangını söndürmeyi başardı. Yaralanan işçiler, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve tedavileri devam ediyor.

  • Hatay'da doğal gaz patlaması: 2 işçi yaralandı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.