Hatay'da römork devrildi, 4 işçi tarlaya savruldu

  • Hatay'da römork devrildi, 4 işçi tarlaya savruldu 0

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, traktörün kavşaktan dönüşü esnasında su borusu yüklü bir römork devrildi. Kazada römorkta yolculuk yapan 4 işçi tarlaya uçtu ve yaralandı.

  • Hatay'da römork devrildi, 4 işçi tarlaya savruldu 1

    Edinilen bilgilere göre, kaza Stadyum mevkiinde meydana geldi. Kavşaktan dönüş yapan traktör, yükü olan römorku kontrol edemeyerek yol kenarındaki araziye devirdi. Bu talihsiz olay sonucunda römorkta bulunan su boruları ve işçiler tarlaya savruldu.

  • Hatay'da römork devrildi, 4 işçi tarlaya savruldu 2

    Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yaralı işçileri kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı 4 kişi, hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

  • Hatay'da römork devrildi, 4 işçi tarlaya savruldu 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.