Hilal öğretmen, eTwinning projeleriyle öğrencilerin yüzünü güldürüyor

  • Hilal öğretmen, eTwinning projeleriyle öğrencilerin yüzünü güldürüyor 0

    Kayseri'nin Develi ilçesinde ilkokul öğretmeni Hilal Turan, geliştirdiği eTwinning projeleri ile öğrencilerinin yüzlerini güldürüyor. Bu projeler, hem eğitimde başarı sağlıyor hem de öğrencilere farklı kültürleri tanıma fırsatı sunuyor.

  • Hilal öğretmen, eTwinning projeleriyle öğrencilerin yüzünü güldürüyor 1

    Turan Köylüoğlu İlkokulu'nda görev yapan Hilal öğretmenin yürüttüğü projelerde, Türkiye'nin yanı sıra Moldova ve Romanya gibi ülkelerden de katılımcılar bulunuyor. 'Recycle with Art' (Sanatla Geri Dönüştür) projesinde, öğrenciler geri dönüşüm malzemeleri kullanarak sanatsal çalışmalar yapıyor ve çevre bilinci kazanıyorlar. Bu proje, öğrencilerin hayal gücünü ve tasarım becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

  • Hilal öğretmen, eTwinning projeleriyle öğrencilerin yüzünü güldürüyor 2

    Hilal öğretmenin diğer projeleri arasında 'Life Skills with Games' (Oyunlarla Yaşam Becerileri) bulunuyor. Bu uluslararası projede, öğrencilerin 21. yüzyıl yaşam becerilerini kazanmaları, iş birliği ve takım çalışması becerilerini geliştirmeleri amaçlanıyor. Ayrıca, 'From Ashes to Leaves' (Küllerden Yapraklara) projesi ile ormanların önemi ve çevre koruması hakkında bilinç oluşturuluyor. 'Book Lovers' (Kitap Severler) ve 'My Daily Life' (Günlük Hayatım) projeleri de öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamakta ve kültürel etkileşimi artırmaktadır.

  • Hilal öğretmen, eTwinning projeleriyle öğrencilerin yüzünü güldürüyor 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.