Hınıs'ta yargı mensupları için yeni yuvalar açılıyor: 21 lojman kapıda!
-
Erzurum'un Hınıs ilçesinde, yargı mensuplarının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi adına önemli bir adım atıldı. Bu kapsamda, toplamda 21 adet hâkim ve savcı lojmanı satın alma süreci tamamlandı. Bu lojmanlardan 20'si 3+1, 1'i ise 2+1 olarak planlandı.
-
Projenin tüm aşamaları başarıyla yerine getirilirken, konutların meslektaşlara teslim edilmesinin 2026 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Bu yeni lojmanlar, Hınıs'taki adalet hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor.
-
Hınıs Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Tuğrul, bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere duyduğu minnettarlığı dile getirdi. Başsavcı Tuğrul, özellikle Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a, Bakan Yardımcısı Ramazan Can'a ve Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na şükranlarını sundu. Tuğrul, "Bu önemli yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’a, Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a ve Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Adalet hizmetlerinin daha etkin, daha güçlü ve daha nitelikli şekilde sunulmasına katkı sağlayacak bu proje, ilçemiz için büyük bir kazanım niteliğindedir. Hınıs yargı teşkilatına verilen bu destekten ötürü teşekkür eder, lojmanlarımızın meslektaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
-








