Hopa'da konserin tadı yağmurda çıkar: Horonlar devam etti
-
Artvin'in Hopa ilçesinde düzenlenen konserde, aniden bastıran sağanak yağmur, etkinliğe katılanların coşkusunu azaltmadı. Vatandaşlar, sahne önünde müziğin ve yağmurun tadını çıkararak horon oynamaya devam etti.
-
Sanatçı Kazım Koyuncu anısına gerçekleştirilen bu etkinlikte, sahneye çıkan Erdem Akın, sevilen şarkılarını vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Yağmurun başlamasıyla birlikte, çoğu kişi alanı terk etmeyi düşünürken, Karadeniz insanına özgü bir dayanışma örneği sergilendi.
-
Yağmur altında horon oynayan vatandaşlar, tulum ve müzik eşliğinde eğlencelerini sürdürdü. Islanmalarına aldırmadan dans eden kalabalık, konser alanında unutulmaz anlar yaşadı. Yağmura rağmen coşkulu anlar kameralar tarafından kaydedildi, Karadeniz'de konserlerin yağmurla da güzel olduğunu bir kez daha gösterdi.
-
-








