İBB personeli, özlük hakları için Saraçhane’de toplandı

  • İBB personeli, özlük hakları için Saraçhane’de toplandı 0

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanları, özlük haklarıyla ilgili taleplerini dile getirmek üzere Saraçhane’de bir araya geldi.

  • İBB personeli, özlük hakları için Saraçhane’de toplandı 1

    Grup adına konuşan Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Sezgin Sevinç, "İstanbul’un yükünü omuzlayan İBB emekçileri, ayrıcalık değil, adalet istiyor" dedi. İBB binası önünde bir araya gelen belediye çalışanları, şartlarının iyileştirilmesi ve sosyal haklarının yeniden düzenlenmesi talebiyle basın açıklaması gerçekleştirdi. Saraçhane parkında toplanan emekçiler, pankart ve dövizlerle başkanlık binası önüne yürüyerek duruma tepki gösterdi.

  • İBB personeli, özlük hakları için Saraçhane’de toplandı 2

    Sevinç, "Bugün burada yalnızca sosyal denge sözleşmesini konuşmak için değil, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak için toplandık" ifadesini kullandı. 32 yıl sonra yetkili sendika olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Sevinç, taleplerinin makul ve gerçekçi olmasına rağmen her defasında zimmet ve soruşturma bahaneleriyle engellendiğini belirtti. Diğer ilçe belediyelerine ödenen toplu ikramiyelerin kendilerine verilmediğini, Türkiye’nin en büyük belediyesinin bu bahanelerin arkasına saklanmasını kabul etmediklerini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.