İnşaat işçisi işteyken evi soyuldu: Geri döndüğünde gördükleri şok etti!
-
Denizli'den çalışmak için Konya'ya giden bir inşaat işçisi, döndüğünde evini adeta boş buldu. Komşularının 'evine hırsız girmiş' ihbarı üzerine apar topar memleketine dönen adam, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyince şaşkınlığa uğradı. Yaklaşık 1 milyon liralık eşyasının, iddiaya göre eşi ve akrabaları tarafından habersizce götürüldüğünü fark eden işçi, şikayetçi oldu.
-
Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşandı. İnşaat işçisi M.T., işi gereği gittiği Konya'da komşularından evine hırsız girdiği yönünde bir telefon aldı. Hemen Denizli'ye dönen M.T., evinin çevresindeki güvenlik kameralarını incelediğinde inanmazlık yaşadı. Kayıtlarda, eşinin ve eşinin akrabalarının bir otomobille mahalleye geldiği, ardından bir kamyonete eşyaları yükleyerek uzaklaştıkları görüldü. M.T., eşi, eşinin kardeşi Y.E., teyzesi H.K., yeğeni A.K., ablası F.K. ve annesi H.E. ile taşınmaya yardım eden kimliği belirsiz kişiler hakkında şikayette bulundu.
-
M.T., yaşadığı olaylar nedeniyle hem maddi hem de manevi olarak büyük zarara uğradığını belirtti. Yaklaşık 1 milyon lira değerinde eşyasının çalındığını ve bu süreçte işini de kaybettiğini ifade eden M.T., polise teslim ettiği kamera kayıtlarında hırsızların yüzlerinin net bir şekilde göründüğünü vurguladı. Evde 18 çeyrek altın, 3 gram altın, iki adet 10 gramlık külçe altın, bilezikler ve 50 bin lira nakit para da bulunduğunu iddia eden M.T., sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Eşyaların ikinci kattan kamyonete atıldığı anlar da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.








