Isparta'da 1 Mayıs coşkusu: Halaylarla taçlanan emek mücadelesi

  • Isparta'da 1 Mayıs coşkusu: Halaylarla taçlanan emek mücadelesi 0

    Isparta'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, coşkulu bir şekilde kutlandı. Sendikaların, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği etkinlikler, kortej yürüyüşü ile başladı ve halaylarla doruğa ulaştı.

  • Isparta'da 1 Mayıs coşkusu: Halaylarla taçlanan emek mücadelesi 1

    Eski 6 Mart Spor Salonu önünde toplanan kalabalık, sloganlar atarak ve şarkılar söyleyerek tren garına kadar yürüdü. Bu yürüyüş, emekçilerin birlik ve beraberlik mesajını güçlü bir şekilde ortaya koydu. Emniyet güçleri, olası provokasyonları önlemek amacıyla yürüyüş güzergahını trafiğe kapatırken, kutlama alanında da geniş güvenlik önlemleri alındı.

  • Isparta'da 1 Mayıs coşkusu: Halaylarla taçlanan emek mücadelesi 2

    Güvenlik barikatları eşliğinde alana giriş yapan katılımcılar, burada yapılan konuşmalarla emek ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Günün anlam ve önemine binaen, alanda çekilen halaylar ise kutlamalara renk kattı ve bu anlamlı günün neşe içinde tamamlanmasını sağladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.