İznik'te aşure ikramı ile birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı
-
İznik Belediyesi, Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla İznik Milli İrade Meydanı’nda büyük bir aşure ikram etkinliği düzenledi.
-
Gün boyunca süren etkinlikte 5 bin kişilik aşure, vatandaşlara ikram edildi. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İznik Kaymakamı Arif Karaman ve AK Parti İznik İlçe Başkanı İnanç Şahin ile birlikte etkinlikte yer alarak vatandaşlarla buluştu. Etkinlikte, Muharrem ayının bereketi ve Aşure Günü’nün manevi atmosferi, katılımcılarla paylaşıldı.
-
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımında, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma temaları ön plana çıktı. İznik Belediye Başkanı Usta, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Muharrem ayının bereketini ve Aşure Günü’nün manevi iklimini hemşehrilerimizle paylaştık. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, aşuremizi paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.” ifadelerini kullandı. İznik Belediyesi’nin, manevi değerleri yaşatmaya ve vatandaşları bir araya getiren programlar düzenlemeye devam edeceği belirtildi.
-
-
-








