Kaçan dana kuyumcu dükkanına girdi: Panik dolu anlar

  • Kaçan dana kuyumcu dükkanına girdi: Panik dolu anlar 0

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, sahibinin kontrolünden kaçan bir dana, girdiği kuyumcu dükkanında büyük paniğe yol açtı.

  • Kaçan dana kuyumcu dükkanına girdi: Panik dolu anlar 1

    Olay, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kontrolsüz bir şekilde cadde boyunca koşan dana, Bışar Karataş'a ait kuyumcu dükkanına girdi. İçeri girdiği anda kapı önünde bulunan bir müşteriyi önünde sürükleyerek, iş yerinin arka kısmındaki depoya kadar götürdü. Yaralanan müşteri belinden hafif şekilde zarar gördü ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

  • Kaçan dana kuyumcu dükkanına girdi: Panik dolu anlar 2

    İhbar üzerine olay yerine belediye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda dana bulunduğu depodan çıkarıldı. Ancak dışarı çıkarılan dana, yapılan uyuşturucu iğne uygulamasına rağmen yeniden kaçarak gözden kayboldu. Olayın tanıklarından Medet Özbay, yaşananları aktarırken, "Dana bir anda içeri girdi ve bir müşteriyi sürükledi. Yaralıyı hastaneye götürdük. Allah’a şükür, ciddi bir şeyi yoktu. Olayı ucuz atlattık" dedi. Kuyumcu Bışar Karataş ise, "Dana içeride kaldıktan sonra dışarı çıktı ve tekrar kaçtı. Çok şükür herhangi bir kaza yaşanmadan olay sona erdi" diye belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.