Kahta Belediyesi'nden gençlere özel dev kamp organizasyonu

  • Kahta Belediyesi'nden gençlere özel dev kamp organizasyonu 0

    Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi Gençlik Meclisi, 2. Geleneksel Gençlik Kampı'nı gerçekleştirmek için 560 kişilik bir öğrenci ve öğretmen grubunu Mersin'e uğurladı.

  • Kahta Belediyesi'nden gençlere özel dev kamp organizasyonu 1

    19-21 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenecek kamp programı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Mersin'deki gençlik kampında gerçekleşecek. Bu organizasyona 270 erkek öğrenci, 240 kız öğrenci ve 50 öğretmen katılacak. Kız ve erkek gruplarının ayrı planlandığı etkinlik, gençlerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyor.

  • Kahta Belediyesi'nden gençlere özel dev kamp organizasyonu 2

    Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç'ın öncülüğünde gerçekleştirilen kamp, gençlere sadece moral vermekle kalmayıp, aynı zamanda psiko-sosyal destek sunmayı hedefliyor. Doğa yürüyüşleri, spor etkinlikleri, kültürel eğitimler ve çeşitli atölye faaliyetleri ile dolu dolu bir program sunulacak. Başkan Hallaç, gençlere hitap ederek,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.