Kandıra sahillerinde Kurban Bayramı'nda 39 ton atık toplandı
-
Kocaeli’nin turizm açısından önemli merkezlerinden biri olan Kandıra ilçesindeki sahillerde, Kurban Bayramı tatili süresince toplamda 39 ton atık toplandı.
-
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yaz aylarında binlerce turisti ağırlayan Kandıra sahillerinde temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kurban Bayramı dolayısıyla sahillerde artan insan hareketliliği, temizlik çalışmalarının önemini bir kat daha artırdı. Ekipler, bayram boyunca kumsal ve sahil alanlarından 39 ton atık toplayarak plajların temiz ve düzenli kalmasını sağladı.
-
Ekipler, vatandaşların rahat bir tatil geçirebilmesi için plajlardaki soyunma kabinleri, duş alanları ve oturma gruplarının bakım onarımlarını da gerçekleştirdi. Kullanıma bağlı yıpranan alanlar gözden geçirilerek eksiklikler giderildi. Özellikle yoğun hafta sonlarında gündüz ve gece saatlerinde temizlik çalışmaları devam etti.








