Kar, soğuk dinlemedi: Ağrı Kadın Futbol Takımı rakiplerini 4 golle geçti
-
TFF Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuğa rağmen kendi sahasında Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı'nı 4-1'lik net bir skorla mağlup etti.
-
Ağrı'da bir süredir etkili olan kar yağışı, maçın oynanacağı Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı'nı adeta beyaza bürüdü. Maçın oynanabilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak'ın koordinasyonunda sabahın erken saatlerinde yoğun bir çalışma başlatıldı. Saha zeminindeki kar kütlesi temizlendikten sonra, yaklaşık 3 saatlik bir gecikmeyle karşılaşma başladı. Olumsuz hava koşulları, futbolcuları zorlasa da mücadele kesintisiz sürdü.
-
Kar yağışının ardından etkisini daha da artıran dondurucu soğuk, futbolcuların performansını olumsuz etkiledi. Sahada ter döken oyuncular kadar, yedek kulübesinde bekleyen futbolcular da soğuktan korunmak için battaniyelere sarıldı. Tüm bu zorlu şartlara rağmen ev sahibi Ağrı Kadın Futbol Takımı, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı ve galibiyete ulaştı. Ağrı Kadın Futbol Takımı'na galibiyeti getiren golleri İrem, Esma, Müjde ve Hasret (penaltıdan) kaydetti. Konuk ekip Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı'nın tek golü ise maçın ilk yarısında geldi. Karşılaşmayı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Asbaşkanı Tekin Yuşan da tribünden izledi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Önder Tunay, futbolcularını tebrik ederek, zorlu şartlara rağmen gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu belirtti. Futbolcular ise galibiyetten duydukları mutluluğu dile getirdi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-








