Karabet Geçidi'nde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor

  • Karabet Geçidi'nde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor 0

    Türkiye'nin en yüksek geçidi olan Karabet'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolları ekipleri bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  • Karabet Geçidi'nde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor 1

    Van'da önceki gün etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Başkale'de 6 ve Gürpınar ilçesinde 9 olmak üzere toplam 15 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kapalı yolları açmak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

  • Karabet Geçidi'nde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor 2

    Van-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan, 3 bin rakımıyla Türkiye'nin en yüksek geçidi olan Karabet'te yoğun kar yağışı sürüyor. Kar yağışının etkisiyle ağır tonajlı araçlar yolda kalırken, Karayolları Van 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgeye kar küreme araçları sevk ederek kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

  • Karabet Geçidi'nde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor 3

  • Karabet Geçidi'nde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.