Karla kaplı yolda tır devrildi, ekipler seferber oldu
-
Bolu’nun Mudurnu ilçesi ile Ankara’nın Nallıhan ilçesini birbirine bağlayan karayolunda, yoğun kar yağışının etkisiyle bir tır şarampole devrildi.
-
Olay, Mudurnu-Nallıhan karayolunda meydana geldi. 14 LC 560 plakalı tır, rampaya geldiğinde kaygan zemin nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Yan yatan tır, bölgeye sevk edilen iki iş makinesi tarafından kurtarıldı.
-
Kazadan sonra olay yerine iki kepçe sevk edildi. Tır, halatlarla çekilerek uzun uğraşlar sonucunda yola çıkarılabildi. Neyse ki kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı, ancak tırda maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
-








