Kastamonu'da yangın: Ahşap ev kullanılamaz hale geldi

  • Kastamonu'da yangın: Ahşap ev kullanılamaz hale geldi 0

    Kastamonu'da, Akmescit Mahallesi Kırkodalı Sokak'ta bulunan iki katlı ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

  • Kastamonu'da yangın: Ahşap ev kullanılamaz hale geldi 1

    Tayfun ve Hülya Haliloğlu çiftine ait evde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının büyüdüğünü fark eden çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak çevredeki diğer binaların zarar görmesini engelledi.

  • Kastamonu'da yangın: Ahşap ev kullanılamaz hale geldi 2

    Olayda can kaybı ya da yaralanan kimse olmaması, büyük bir şans olarak değerlendiriliyor. Ancak ne yazık ki, yangın sonucunda ev kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

  • Kastamonu'da yangın: Ahşap ev kullanılamaz hale geldi 3

  • Kastamonu'da yangın: Ahşap ev kullanılamaz hale geldi 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.