Kayak merkezine giden ailenin otomobili refüje çarptı: 3 yaralı!
-
Kastamonu'da kayak merkezine gitmek üzere yola çıkan bir ailenin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
-
Kaza, Kastamonu-Çankırı kara yolu üzerinde bulunan Beşdeğirmenler mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ö. idaresindeki 61 RK 565 plakalı Volkswagen marka otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine yolun ortasındaki refüje şiddetle çarptı. Bu feci kazada araç içinde bulunan M.G., A.Ö. ve F.Ö. isimli yolcular yaralanırken, sürücü M.Ö. kazayı yara almadan atlattı.
-
Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Ailenin, hafta sonu tatilini değerlendirmek ve Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ne ulaşmak amacıyla yola çıktığı öğrenildi.
-








