Kaymakam Batuhan Kalkan dünya evine girdi, hemşerileri yalnız bırakmadı
-
Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Ormanağzı Mahallesi'nin sevilen ismi, Kaymakam Batuhan Kalkan, hayatını öğretmen Başak Kırtay ile birleştirdi. Yurtdışı eğitim programından dönen genç kaymakamın bu mutlu gününde, hemşerileri onu bu özel anında yalnız bırakmadı. Çiftin nikah ve düğün töreni, Oltu Efkan Ala Kültür Merkezi'nde coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.
-
Düğün, dans gösterileriyle başladı ve davetliler gece boyunca halaylarla genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Kaymakam Kalkan ve eşi Başak Kırtay, davetlilerle tek tek ilgilenerek onlara teşekkürlerini iletti. Mutluluk pastasını birlikte kesen çiftin yüzündeki gülümseme görülmeye değerdi.
-
Olur ilçesinin Ormanağzı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreni, gece geç saatlere kadar süren halaylarla ve neşeli anlarla sona erdi. Bu özel gün, hemşerileri için de unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.
-
-








