Kayseri'de emlakçılar odası seçim heyecanı: İki aday yarışıyor
-
Kayseri Emlakçılar Odası'nın 6. Olağan Genel Kurulu başladı ve seçim heyecanı tüm meslektaşları sardı. Mevcut başkan Selim Atasoy beyaz liste ile, Ertan Taştan ise sarı liste ile başkanlık için yarışacak. Her iki aday da birlik ve beraberlik mesajları vererek, seçimin meslek için hayırlı olmasını diliyor.
-
Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Selim Atasoy, genel kurul öncesi yaptığı açıklamada, odanın 804 üyesi olduğunu ve meslektaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Atasoy, bilgi, birikim ve tecrübeleriyle tekrar göreve talip olduklarını ifade ederek, seçimi temiz bir şekilde yapıp kazanan kim olursa elini sıkıp ayrılacaklarını söyledi.
-
Sari Liste Başkan Adayı Ertan Taştan ise adaylığını mesleğin sözünü geçerli kılmak için gerçekleştirdiklerini vurguladı. Taştan, meslektaşların yararına olan projelerini paylaştıklarını ve bunları ön planda tutmak için çalışacaklarını dile getirdi. Kazananın sadece meslek olmasını dileyerek, herkesin sükunetini korumasını temenni etti.








