Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

  • Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor 0

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KAYMEK’in Yaz Okulu programını başlatarak çocuklara yaz tatilini dolu dolu geçirme fırsatı sunuyor.

  • Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor 1

    Beyazşehir, Erkilet ve TOKİ tesislerinde düzenlenen yaz okulu, 8-13 yaş arasındaki çocuklar için çeşitli eğitim ve etkinlikler içeriyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın vizyonuyla hayata geçirilen bu program, çocukların hem eğlenerek öğrenmelerini sağlamak hem de yeni beceriler kazandırmak amacıyla hazırlandı. Hafta içi her gün sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyen dersler alıyor.

  • Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor 2

    Yaz Okulu kapsamında Diksiyon ve Drama, Kur’an-ı Kerim Elifba Okuma, Resim Sanat Eğitimi ve Temel İngilizce dersleri veriliyor. Ayrıca, Temel Bilgisayar Eğitimi ve Hızlı Okuma eğitimleriyle çocukların eğitim hayatlarına katkı sağlaması hedefleniyor. Her Cuma düzenlenecek etkinlik günlerinde ise Bilim Merkezi ziyaretleri, yüzme etkinlikleri ve mutfak atölyeleri gibi aktivitelerle çocuklar eğlenceli bir yaz dönemi geçiriyor.

  • Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor 3

    KAYMEK, çocukların sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini de destekleyen zengin bir etkinlik takvimi hazırladı. Bu program aracılığıyla, Kayseri Büyükşehir Belediyesi çocukların yaz tatilini nitelikli eğitim ve sosyal faaliyetlerle değerlendirirken, özgüven kazanmalarına, takım çalışması becerisi edinmelerine ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

  • Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor 4

  • Kayseri’de KAYMEK Yaz Okulu'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.