Kayseri'de yeni itfaiye binası açılışa hazır: Hacılar bölgesi için güvenlik şimdi daha güçlü

  • Kayseri'de yeni itfaiye binası açılışa hazır: Hacılar bölgesi için güvenlik şimdi daha güçlü 0

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Hacılar ilçesinde inşa ettiği İtfaiye Grup Amirliği binası, açılış için son hazırlıklarını tamamlıyor. Bu yeni tesis, orman, arazi ve iş yeri yangınlarına hızlı müdahale ederek bölgenin güvenliğini artıracak önemli bir yatırım olarak öne çıkıyor.

  • Kayseri'de yeni itfaiye binası açılışa hazır: Hacılar bölgesi için güvenlik şimdi daha güçlü 1

    425 metrekare alana kurulan bina, 3 araçlık garaj, santral merkezi, yatakhane ve destek birimlerini içeriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın itfaiye teşkilatını güçlendirme çabaları kapsamında hayata geçirilen proje, 15 milyon TL'nin üzerinde bir maliyetle tamamlandı.

  • Kayseri'de yeni itfaiye binası açılışa hazır: Hacılar bölgesi için güvenlik şimdi daha güçlü 2

    İtfaiye Hacılar Grup Amirliği, 10'dan fazla mahalle ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (KOSB) hizmet verecek. Aydınlık Evler, Hürriyet, Yeniköy, Kazım Karabekir gibi mahallelerin yanı sıra OSB bölgesindeki olası yangınlara etkin müdahale edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.