Kayseri'de yılbaşı için kuruyemişte büyük indirimler
-
Kayseri'de kuruyemiş sektöründe yılbaşı indirimleri dikkat çekiyor. Kuruyemişçilik yapan Arif Cankı, yılbaşına özel kampanyalarla birlikte sofraların kuruyemişsiz kalmayacağını vurguladı. Cankı, hazırladıkları karışımda çeşit ve ağırlık olarak toplamın fazla olduğunu belirtti.
-
Cankı, bu yıl fındık ve antep fıstığında yaşanan kuraklık nedeniyle rekoltenin azaldığını ve fiyatların yüksek olduğunu ifade etti. Ancak yer fıstığı rekoltesinin bu yıl iyi olduğunu ve kalitesinin de yüksek olduğunu belirtti. Bademin fiyatının diğer kuruyemişlere göre uygun kaldığını söyleyen Cankı, birçok esnafın kampanyalar düzenlediğini aktardı.
-
Kendi kampanyalarında 4 kilo kuruyemişin 1.250 TL'ye satıldığını söyleyen Cankı, fındık, antep fıstığı, soslu baharatlı leblebi ve cips mısır gibi ürünlerin bulunduğunu belirtti. Vatandaşların kampanyalara yönelmeleri durumunda hem satıcıların hem de alıcıların mutlu olacağına inandığını ifade etti. Cankı, yılbaşında çeşitli ve bol sofraların kurulacağına dair umutlarını dile getirdi.
-








