Kelkit Çayı’nda kaybolan Esmanur için umutlar yeniden yeşerdi
-
Sivas'ta Kelkit Çayı’nda kaybolduğu iddia edilen 17 yaşındaki Esmanur Hacıosmanoğlu için arama çalışmaları, 58 gün aradan sonra yeniden başladı.
-
Koyulhisar ilçesinde yaşanan trafik kazasının ardından büyük bir şok yaşayan genç kızın, o anlarda Kelkit Çayı’na atladığı öne sürülmüştü. O günden beri kayıp olan Esmanur için yapılan arama çalışmalarına, ekiplerin geri dönmesiyle birlikte yeniden hız verildi. Jandarma ve AFAD ekipleri, Esmanur Hacıosmanoğlu'nu bulabilmek için tüm güçleriyle çalışmalara devam ediyor.
-
58 gündür süren kayıp arayışında aile ve yakınları, Esmanur'un bulunması için umutlarını korumaya çalışıyor. Arama çalışmaları, Kelkit Çayı ve çevresinde titizlikle yürütülüyor. Her an yeni bir gelişme yaşanması bekleniyor.
-
-
-








