Kepez Belediyesi'nden borç müjdesi: Bütün borçlar kapandı, yağlı güreşler başlıyor!
-
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediyenin Nisan ayı meclis toplantısında ilçenin mali durumu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kocagöz, "Artık Kepez’in ne esnafa ne Sosyal Güvenlik Kurumuna ne de Vergi Dairesi’ne hiçbir borcu yok. Bütün borçları kapattık" diyerek mali disiplin vurgusu yaptı.
-
Başkan Kocagöz, görevi devraldıklarında 1 milyar 226 milyon TL olan borcun sıfırlanmış olmasından dolayı gurur duyduğunu belirtti. Yapılan çalışmalarla ilçenin daha çağdaş, sosyal ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Kocagöz, eğitimden spora, kültürden çevre yatırımlarına kadar birçok alanda projeler hayata geçirdiklerini söyledi. 105 proje ile yola çıktıklarını ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla bugüne kadar 50 projeyi tamamladıklarını aktardı. Ayrıca, önümüzdeki günlerde Kepez’de 20 açılış ve 12 temel atma töreninin gerçekleştirileceğini müjdeledi.
-
Konuşmasında, yapımı devam eden Otizm Parkı’nın Mayıs ayının ikinci haftasında hizmete açılacağını bildiren Başkan Kocagöz, bir diğer önemli müjdeyi de verdi. Sezonun ilk yağlı güreşinin 19 Nisan'da Kepez Belediyesi tarafından düzenleneceğini duyurdu. Mecliste ayrıca Gündoğdu Mahallesi'nde bir Aile Sağlığı Merkezi yapılması ve Kültür Mahallesi’nde bir spor yatırımının Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Ahatlı Mahallesi’ndeki 5 parka da 'Aydınlık Parkı', 'Şehit Kubilay Parkı', 'Şehit Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel Parkı', 'Güneş Parkı' ve 'Özgürlük Parkı' isimleri verildi.
-








