Kırıkkale'de çocukların oyuncağı top mermisi çıktı: 11 adet mühimmat ele geçirildi
-
Kırıkkale'de polis ekipleri, çocukların bahçede askeri mühimmatla oynadığını fark ederek olaya müdahale etti. Bomba imha uzmanlarının incelemesi sonucu 11 adet top mermisi muhafaza altına alındı ve mühimmatın Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na (MKE) ait bir imha sahasından getirildiği iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.
-
Polisin Kaletepe Mahallesi'nde farklı bir çalışma yürüttüğü sırada, çocukların bahçede askeri mühimmatla oynadığı tespit edildi. Tehlike nedeniyle çocuklar olay yerinden uzaklaştırıldı ve bahçe güvenlik şeridiyle kapatılarak bomba imha uzmanları çağrıldı.
-
İncelemelerde, mermilerin MKE'ye ait Yahşihan ilçesindeki imha sahasından bir hurdacı tarafından getirildiği öğrenildi. Mermilerin daha sonra imha edileceği belirtilirken, cumhuriyet savcısının talimatıyla Terörle Mücadele Şubesi ekipleri soruşturmayı başlattı.
-
-
-








