KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu, Kepez Belediyesi’nde önemli temaslarda bulundu
-
KKTC Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Antalya'nın Kepez ilçesini ziyaret ederek Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile bir araya geldi.
-
Başkan Kocagöz, KKTC heyetini ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederek, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki dostluk bağlarının önemine dikkat çekti. Ataoğlu da, Kepez Belediyesi ile uzun yıllardır süregelen iş birliğinin önemine vurgu yaptı ve kardeş belediye ilişkilerinin güçlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
-
KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu, iki toplum arasındaki tarihi ve kültürel bağların güçlü şekilde devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Başkan Kocagöz ve belediye meclis üyelerine sıcak karşılamaları için teşekkür etti. Kocagöz ise, iki ülke arasındaki iş birliğinin özellikle turizm ve istihdam alanlarında daha da geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Ziyaret sonunda, Kocagöz, Ataoğlu’na Türk bayrağı hediye etti.








