Kocaeli'de 40 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı

  • Kocaeli'de 40 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı 0

    Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın koordinasyonu ve Körfez Müftülüğü'nün organizasyonuyla 40 umre yolcusu için bir uğurlama töreni düzenlendi. Tören, Çamlıtepe Mahallesi'ndeki Çamlıtepe Camisi bahçesinde gerçekleşti ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Umre adayları, yolculuk öncesinde yakınlarından ve cemaatten helallik alarak manevi bir hazırlık yaptı.

  • Kocaeli'de 40 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı 1

    Cami imamı Aziz Barış, törende yaptığı konuşmada, kutsal toprakların manevi önemini vurgulayarak, "Bu güzel topraklara gidenler büyük bir kazanç elde ediyor. Belki de bir daha herkese nasip olmayacak bir yolculuk. Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) ve ashabının izlerini taşıyan bu mübarek toprakları görmek büyük mutluluk" dedi. Barış, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Körfez Müftülüğü'ne teşekkür ederek, umre yolcularına hayırlı ve bereketli bir yolculuk diledi.

  • Kocaeli'de 40 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı 2

    Yapılan duaların ardından, 40 kişilik umre kafilesi kutsal topraklara uğurlandı. Tören, cemaatin coşkulu katılımı ve manevi bir atmosfer içinde tamamlandı, yolcuların sağlıkla dönmeleri için niyazlarda bulunuldu.

  • Kocaeli'de 40 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.