Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 0

    Kocaeli'yi etkisi altına alan kar yağışı, doğada eşsiz manzaralar oluştururken, bazı vatandaşlar UTV araçlarıyla adrenalin dolu bir yolculuğa çıktı. Lapa lapa yağan kar altında, beyaz örtüyle kaplanan orman yollarında ilerleyen maceraperestler, hem doğanın görsel şölenini izledi hem de doyasıya eğlendi.

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 1

    Samanlı dağlarının zirvelerinden çekilen dron görüntülerinde, beyaz örtü ile İzmit Körfezi'nin mavisinin birleşimi eşsiz manzaralar ortaya koydu. Bu görsel şöleni fırsat bilen adrenalin tutkunları, UTV'leriyle zorlu parkurlara meydan okudu, karın sunduğu zorlu şartlarda heyecanı ikiye katladı.

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 2

    Yoğun kar yağışı altında UTV'leriyle tur atan vatandaşlar, sucuk ekmek keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Faruk Dönendemir, 'Güzel bir kar yağışı yakaladık, sucuğumuzu yaptık, karın keyfini çıkaracağız. Manzara harika, keşke herkes gelebilse ama sadece UTV'lerle geliniyor' dedi. Emine Çakır ise, 'UTV turumuzu gerçekleştirdik, kızak ve sucuk ekmek yaptık. Yoğun kar yağışına rağmen hava çok güzel, görsel bir şölen yaşıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 3

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 4

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 5

  • Kocaeli'de karın tadını çıkaran adrenalin tutkunları, UTV'lerle beyaz örtüde macera yaşıyor 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.