Kocaeli'de korkunç cinayet: Borç yüzünden trajik son

  • Kocaeli'de korkunç cinayet: Borç yüzünden trajik son 0

    Kocaeli'de meydana gelen korkunç olayda, Uğur Öz, arkadaşı Geylani Yenigün’ü evinde öldürdükten sonra intihar etti. Olayın detayları, işlerin nasıl bu noktaya geldiğini gözler önüne seriyor.

  • Kocaeli'de korkunç cinayet: Borç yüzünden trajik son 1

    Uğur Öz’ün, cinayeti işlediği gün, daha önce borç verdiği Yenigün’den tekrar para istediği ve bu talebin reddedilmesi üzerine bir tartışma yaşandığı bildiriliyor. Öz’ün, piyasaya yaklaşık 300 milyon lira borcu bulunduğu ve bu durumun onu çıkmaza soktuğu iddiaları üzerinde duruluyor. Olay günü, Yenigün, ailesiyle birlikte kahvaltıya gitmek üzere hazırlanırken, Öz, onu yalnız konuşmaya çağırdı.

  • Kocaeli'de korkunç cinayet: Borç yüzünden trajik son 2

    Yenigün, ailesini arabaya gönderdiği sırada, Öz, bir gün önce temin ettiği tabancayla arkadaşına ateş açtı. Silah sesleri üzerine eve koşan ailesi, Geylani Yenigün’ü kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri, Yenigün'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan sonra Uğur Öz, cinayet sonrası intihar etti. Polis, Öz'ün cebinde cinayetle ilgili itirafların bulunduğu bir not buldu. Geylani Yenigün, Uğur Öz’ün nikah şahidiydi ve MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’na katılarak Medya ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev almıştı. Olayla ilgili soruşturmanın gizli yürütüldüğü öğrenildi.

  • Kocaeli'de korkunç cinayet: Borç yüzünden trajik son 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.