Kocaeli İl Müftüsü Sönmezoğlu: Aileyi korumak en büyük cihattır

  • Kocaeli İl Müftüsü Sönmezoğlu: Aileyi korumak en büyük cihattır 0

    Körfez’de gerçekleştirilen Vefa Geceleri programına katılan Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, aile kurumunun korunmasının günümüzün en büyük sorumluluklarından biri olduğunu vurguladı.

  • Kocaeli İl Müftüsü Sönmezoğlu: Aileyi korumak en büyük cihattır 1

    Sönmezoğlu, 'Şu anda en büyük cihat aileyi kurtarmaktır' diyerek aile yapısının korunması gerektiğine dikkat çekti. Program, Kocaeli İl Müftüsü'nün katılımıyla Kemal Sadi Şirin Camii'nde düzenlendi. İmam Aziz Barış, ailelerin ve çocukların korunmasına yönelik önemli mesajlar verdi ve kötü alışkanlıklara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

  • Kocaeli İl Müftüsü Sönmezoğlu: Aileyi korumak en büyük cihattır 2

    Kemal Sadi Şirin Camii İmamı Aziz Barış, ailelerin korunması ve çocukların iyi bir şekilde yetiştirilmesi için ailelere tavsiyelerde bulundu. Sönmezoğlu ise kadınlara seslenerek, boşanmaların artışına dikkat çekti ve ailelerin sağlıklı bir yapıya kavuşması gerektiğini ifade etti. 'Aile yuvası oyuncak değildir' diyen müftü, eşlerin birbirlerine karşı sorumluluklarını yerine getirmelerinin önemine vurgu yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.