Kontrolden çıkan halk otobüsü eve daldı: Büyük facia ucuz atlatıldı!

  • Kontrolden çıkan halk otobüsü eve daldı: Büyük facia ucuz atlatıldı! 0

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, rampadan inerken buzlu yolda kontrolden çıkan bir halk otobüsü, yol kenarındaki tek katlı bir eve çarparak durabildi. Şans eseri evde ve otobüste kimsenin bulunmaması, olası büyük bir facianın önüne geçti.

  • Kontrolden çıkan halk otobüsü eve daldı: Büyük facia ucuz atlatıldı! 1

    Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak'ta M.Ş. yönetimindeki 67 M 8009 plakalı halk otobüsü, yokuş aşağı inerken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızla savrulan otobüs, yol kenarında park halinde bulunan tek katlı bir konuta çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem otobüste hem de evde ciddi maddi hasar meydana geldi.

  • Kontrolden çıkan halk otobüsü eve daldı: Büyük facia ucuz atlatıldı! 2

    Kaza anında evde veya otobüste kimsenin olmaması, yüreklere su serpti. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Trafik ekipleri, otobüsün bölgeden kaldırılması için kepçe yardımıyla çalışma başlattı. Bu talihsiz kaza, olası bir faciadan dönülmüş olmasıyla gündeme oturdu.

  • Kontrolden çıkan halk otobüsü eve daldı: Büyük facia ucuz atlatıldı! 3

  • Kontrolden çıkan halk otobüsü eve daldı: Büyük facia ucuz atlatıldı! 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.