Konya'da 23 Nisan coşkusu: SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları öğrencileri ağırladı
-
Konya 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ağırladı. Bu özel etkinlikte, öğrenciler SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın etkileyici gösterilerini büyük bir heyecanla izledi.
-
-
Etkinliğe katılan 2 bin 188 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte jet üssüne gelerek burada statik uçak sergisini gezdi. Öğrenciler, gösteri alanında uçak ve helikopterleri yakından görme fırsatı buldu. Ardından, SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın gerçekleştirdiği hava gösterisi, izleyiciler üzerinde büyük bir etki bıraktı.
-
-
Özel program çerçevesinde, Personel Kurtarma (PK) ve İleri Hava Kontrolör (İHK) Filo Komutanlığı tarafından yapılan gösteride, F16 pilotlarının sahneye çıkmasıyla birlikte düşman sahasından kurtarma harekatı icra edildi. Gösterinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.
-






-
-
-








