Küçükçekmece’de atilla ilhan kültür ve sanat sezonu açıldı
-
Küçükçekmece Belediyesi, vefat eden usta şair Attila İlhan’ın ismini yeni kültür sanat sezonunda yaşatacak. Usta şairin anısına "Ben Sana Mecburum" isimi verilen Küçükçekmece Kültür ve Sanat sezonunun açılışı gerçekleştirildi. Sezonun açılışı kapsamında "Atilla İlhan 100 Yaşında" sergisi gerçekleştirilirken, programda davetliler İlhan’ın unutulmaz dizeleriyle dolu duygusal bir akşam yaşadı.
-
Küçükçekmece Belediyesi tarafından vefat eden usta şair ve yazar Attila İlhan’ın 100. doğum yılına özel "Ben Sana Mecburum" adlı kültür ve sanat sezonu açılış programı düzenlendi. Kültür ve sanat sezonunun açılışı kapsamında Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde "Atilla İlhan 100 Yaşında" sergisi gerçekleştirildi. Sergiye, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin yanı sıra usta oyuncu Salih Kalyon, ünlü oyuncu Necmi Yapıcı, şair ve yazar Adnan Özer ile çok sayıda davetli katıldı.
-
Sergi açılışının ardından Atilla İlhan’ın yaşamı, düşünce dünyası ve eserlerinden kesitlerin yer aldığı belgesel gösterimi yapıldı. Program kapsamında ayrıca şiir dinletisi ve söyleşi gerçekleştirilirken, katılımcılar Atilla İlhan’ın unutulmaz dizeleriyle dolu duygusal bir akşam yaşadı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, yaptığı konuşmada Atilla İlhan’ın Türk edebiyatına kazandırdığı eserlerle birçok kuşağa ilham olduğunu belirtti.
-








