Kula'da Ramazan Bayramı coşkusu: Protokol bir araya geldi

  • Kula'da Ramazan Bayramı coşkusu: Protokol bir araya geldi 0

    Kula'da Ramazan Bayramı vesilesiyle düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında, ilçe protokolünün önde gelen isimleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

  • Kula'da Ramazan Bayramı coşkusu: Protokol bir araya geldi 1

    Kaymakam Talha Altuntaş'ın önderliğinde Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, protokol üyeleri hem bayramlaştı hem de uzun süreli sohbetler gerçekleştirdi. Kaymakam Altuntaş, konuşmasında bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel günler olduğuna dikkat çekti. "Ramazan ayının manevi iklimini geride bırakarak bir bayrama daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyede hissettiğimiz müstesna zamanlardır," diyen Altuntaş, dargınlıkların geride bırakılıp sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olmasını diledi.

  • Kula'da Ramazan Bayramı coşkusu: Protokol bir araya geldi 2

    Kaymakam Altuntaş, bayramların toplumsal bağları güçlendirme potansiyeline vurgu yaparak, özellikle ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, büyüklerin ziyaret edildiği ve çocukların bayram sevincine ortak olunduğu bu günlerin önemini belirtti. Kula'da sergilenen bu güzel birlik ve beraberlik tablosunun kendilerini memnun ettiğini ifade eden Altuntaş, bu dayanışma ruhunun sadece bayramlarda değil, yılın her gününde yaşatılması temennisinde bulundu. Altuntaş, tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diledi.

  • Kula'da Ramazan Bayramı coşkusu: Protokol bir araya geldi 3

  • Kula'da Ramazan Bayramı coşkusu: Protokol bir araya geldi 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.