Levent Çakmur'dan gençlere ilham veren mesajlar
-
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Aziziye Gençlik Merkezi ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi işbirliğiyle düzenlenen 'Tecrübe Paylaşımı' programında gençlerle bir araya geldi.
-
Çakmur, programda hayatta başarılı olmanın yollarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. 'Ya sevdiğiniz işi yapacaksınız, ya da yaptığınız işi seveceksiniz' diyerek, gençlerin bu iki önemli prensibi göz önünde bulundurmalarını önerdi. Ayrıca, 'Sizi diğer insanlardan ayıran mutlaka farklı bir özelliğiniz olmalı' sözleriyle, her bireyin kendine özgü bir nitelik geliştirmesi gerektiğine dikkat çekti.
-
Levent Çakmur, beden eğitimi öğretmeni olma hayalini gerçekleştirdiğini ve bu hedefinin arkasında rahmetli babası Tuncer Çakmur’un etkisi olduğunu ifade etti. 'Babam Erzurumspor'un kurucusu ve kulüp müdürüydü; bu yüzden spora olan ilgim gelişti' dedi. Çakmur, üniversite yıllarında birçok spor dalında hakemlik yaptığını ancak şu anki görevinde bulunduğunu belirtti.
-
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak ekibiyle birlikte başarılı projelere imza atmanın gururunu yaşadığını dile getiren Çakmur, 'Erzurum olarak bakanlığımızın kriterlerine göre sporda ve gençlikte zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz' şeklinde konuştu. Gençlere, GSİM’nin bir noktasında yer alabilmeleri için çalışmaları ve başarılı olmaları gerektiğini vurguladı. Program sonunda, Levent Çakmur ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Başöğretmen Ayhan Yanık birbirlerine hediyeler takdim etti.
-
-
-








