Libya heyetinin naaşları için Ankara'ya gelen ailelere bakan Güler'den taziye ziyareti
-
Libya askeri heyetini taşıyan uçak kazasında hayatını kaybedenlerin naaşlarını almak üzere, Libyalı askeri yetkililer ve aileleri Ankara'ya geldi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, aileleri ziyaret ederek taziyelerini iletti.
-
Türkiye'ye gelen askeri heyeti taşıyan uçak, Libya'ya dönmek üzere Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan havalandıktan kısa bir süre sonra düştü. Bu kazada, Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Haddad ve beraberindeki heyet hayatını kaybetti.
-
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Libya'dan gelen görevlilere ve ailelerine bulundukları otelde taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Güler ve Orgeneral Bayraktaroğlu, yaşanan elim kazadan dolayı üzüntülerini dile getirerek hem ailelere hem de Libya halkına başsağlığı diledi.








