Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı

  • Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı 0

    AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen çeşitli etkinliklere katılarak teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarında konuşan Milletvekili Ölmeztoprak, bayramların toplumsal birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu vurguladı.

  • Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı 1

    Ölmeztoprak, bayramların aynı gönül ikliminde sevinci paylaşmak adına büyük önem taşıdığını belirterek, bu tür buluşmaların muhabbet, dayanışma ve birlik ruhunu en güzel şekilde yaşattığını ifade etti. Konuşmasında, Ramazan ayının kazandırdığı manevi değerlerin bayram süresince ve sonrasında da devam ettirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Kardeşlik ve dayanışma duygularının sadece belirli günlerle sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Ölmeztoprak, bayramın ruhunun yılın her gününe taşınması temennisinde bulundu.

  • Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı 2

    Bölgesel ve küresel gelişmelerin de ele alındığı konuşmasında Milletvekili Ölmeztoprak, güçlü bir devlet yapısının ve dirayetli bir liderliğin önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sergilenen kararlı duruşun, Türkiye'nin istikrarına önemli katkılar sağladığını belirtti. Ölmeztoprak, coğrafyada yaşanan savaşlar ve artan gerilimlerin, güçlü bir liderliğin hayatiyetini açıkça gösterdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki iradenin, milletin huzur içinde yaşamasını sağladığını dile getirdi.

  • Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı 3

    Malatya Valiliği koordinasyonunda düzenlenen ve yoğun ilgi gören 'Kent Bayramlaşması' programına da katılan Milletvekili Ölmeztoprak, bu tür etkinliklerin şehir kültürü açısından taşıdığı öneme değindi. Kent bayramlaşmalarının dayanışmayı pekiştirdiğini ve ortak bir sevinç ile aidiyet duygusunu güçlendirdiğini belirten Ölmeztoprak, bayramların birleştirici yönünü ön plana çıkardı. Konuşmasının sonunda, mübarek bayramın Malatya'ya bereket, aziz millete ise huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulundu.

  • Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı 4

  • Malatya'da Bayram Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.