Malatya'da yalnız yaşayan 78 yaşındaki adam evinde ölü bulundu
-
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yalnız yaşayan 78 yaşındaki İbrahim Akgedik, evinde ölü olarak bulundu. Olay, saat 21.30 sıralarında Kernek Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 2'nci katında gerçekleşti.
-
İbrahim Akgedik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, eve girdiklerinde yaşlı adamı banyoda hareketsiz halde buldu.
-
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde İbrahim Akgedik’in hayatını kaybettiği belirlendi. Ölüm nedeninin doğal yollarla gerçekleştiği değerlendirilen Akgedik’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.
-
-
-








