Manisada güvenlik operasyonu: 7 aranan şahıs yakalandı
-
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen geniş çaplı güvenlik operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında ayrıca 10 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı ve çeşitli maddeler ele geçirildi.
-
25 Ekim Cumartesi akşamı 20.00 ile 00.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyona 86 ekip ve 330 personel katıldı. İl genelinde eş zamanlı yapılan kontrollerde toplam 3 bin 508 kişinin sorgusu gerçekleştirildi ve aranan şahısların yakalanması sağlandı.
-
Operasyon sırasında 1133 araç kontrol edildi ve 167 sürücüye trafik kural ihlali nedeniyle toplam 795 bin 122 TL para cezası kesildi. 9 araç trafikten men edilirken, kapalı alanda sigara içtiği tespit edilen 5 kişiye de 4 bin 885 TL idari para cezası uygulandı.








