Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası

  • Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası 0

    Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençlik ofisi üyelerini unutulmaz bir etkinlikle buluşturdu. Melen Çayı'nın coşkun sularında düzenlenen rafting etkinliğine katılan 30 genç, tam 12 kilometre boyunca kürek çekerek adrenalin dolu anlar yaşadı.

  • Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası 1

    Türkiye'nin en bilinen rafting rotalarından biri olan Cumayeri ilçesi Doğuzdeğirmen Köyü'ndeki Melen Çayı, gençlere unutulmaz bir deneyim sundu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Yalçın'ın da eşlik ettiği bu heyecan verici yolculukta, 30 genç, Melen'in serin sularında hem eğlendi hem de yeni dostluklar kurdu. Etkinlik, gençlerin sosyalleşmesi ve fiziksel aktivitelerle buluşması açısından büyük önem taşıyor.

  • Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası 2

    Etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, bu tür organizasyonların kendileri için çok değerli olduğunu vurguladılar. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye kendilerini bu harika etkinlikle buluşturduğu için teşekkürlerini ileten katılımcılar, gelecekte de benzeri organizasyonların devam etmesini dilediler. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, önümüzdeki dönemde de gençlik ofisi üyesi bin 50 genci çeşitli aktivitelerle buluşturmayı hedefliyor.

  • Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası 3

  • Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası 4

  • Melen Çayı'nda 30 gencin adrenalin dolu 12 kilometrelik kürek macerası 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.