Menteşe Belediyesi, şehit annelerini unutmadı

  • Menteşe Belediyesi, şehit annelerini unutmadı 0

    Menteşe Belediyesi, Anneler Günü vesilesiyle vatanları uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin annelerini ziyaret etti.

  • Menteşe Belediyesi, şehit annelerini unutmadı 1

    Gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehit annelerinin Anneler Günü kutlanırken, onların elleri öpülerek duyulan minnet ve teşekkür ifade edildi. Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras ve belediye personeli, bu özel günde şehit anneleriyle bir araya gelerek, onların toplumun en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladılar.

  • Menteşe Belediyesi, şehit annelerini unutmadı 2

    Belediye Başkanı Aras, yalnızca özel günlerde değil, her zaman şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretler sırasında yaşanan duygusal anlar, şehit annelerinin kendilerini unutmayan Menteşe Belediyesi yetkililerine teşekkür etmesiyle taçlandı.

  • Menteşe Belediyesi, şehit annelerini unutmadı 3

  • Menteşe Belediyesi, şehit annelerini unutmadı 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.