Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 0

    Mersin'de eğitim-öğretim sürecinin huzur içinde devam etmesi amacıyla polis ve jandarma ekipleri, okullarda aktif olarak görev yapmaya başladı.

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 1

    Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan olayların ardından, Silifke ilçesinde de Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okul aile birlikleri ile birlikte güvenlik önlemlerini artırdı. Polis, sorumluluk bölgesindeki 36 okul için toplamda 28 personel görevlendirdi. Birden fazla okulun bulunduğu kampüslerde, güvenlik görevlisinin tüm okullarda yer alması sağlandı.

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 2

    Jandarma sorumluluk sahasında ise 27 farklı noktada, 23 ilkokul, 21 ortaokul ve 3 lise için toplam 27 sivil jandarma personeli görevlendirildi. Sivil ekiplerin, öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve olumsuz durumlardaki müdahaleleri hızlandırmak için görevlendirildiği belirtildi. Veliler, alınan güvenlik önlemlerinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, "Bu uygulama geç kalınmış bir önlemdi, ancak şimdi alındığı için teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli" şeklinde görüş bildirdiler.

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 3

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 4

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 5

  • Mersin'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı, veliler memnun 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.