MHP Gaziantep'te yeni il başkanına destek ziyaretleri başladı

  • MHP Gaziantep'te yeni il başkanına destek ziyaretleri başladı 0

    MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Sait Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • MHP Gaziantep'te yeni il başkanına destek ziyaretleri başladı 1

    Ziyaret, MHP Gaziantep İl Başkanlığı’nda gerçekleşirken, eski İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve eski il yöneticileri ile il başkanları da katılım gösterdi. İl başkanlığı binasında yaşanan yoğun ziyaretçi trafiği, partililerin yeni yönetime destek mesajlarıyla renklendi.

  • MHP Gaziantep'te yeni il başkanına destek ziyaretleri başladı 2

    İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Ayrıştıran değil birleştiren, kırgınlıkları büyüten değil gönülleri buluşturan bir anlayışla hareket edeceğiz. Partimizin kapısı herkese açık, iyi niyetle davamız için gelen herkesin başımızın üzerinde yeri var. Hayırlı olsun ziyaretine gelen tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda yapılan bu ziyaretin önemine değindi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.