Milli heyecan 2 bin 500 yıllık antik tiyatroda yaşandı

  • Milli heyecan 2 bin 500 yıllık antik tiyatroda yaşandı 0

    Kaş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Türkiye ile Paraguay arasında oynanan futbol maçı, Antiphellos Antik Kenti’nde futbolseverlerle buluştu.

  • Milli heyecan 2 bin 500 yıllık antik tiyatroda yaşandı 1

    Tarihi atmosferde gerçekleşen bu organizasyon, ilk maçta olduğu gibi büyük ilgi gördü. Türkiye genelinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle birçok il ve ilçede maç gösterimleri iptal edilirken, Kaş’taki etkinlik, vatandaşların yoğun katılımıyla dikkat çekti. 2 bin 500 yıllık Antiphellos Antik Tiyatrosu’nun tribünlerini dolduran yüzlerce kişi, milli takımın mücadelesini hep birlikte izleme fırsatı buldu.

  • Milli heyecan 2 bin 500 yıllık antik tiyatroda yaşandı 2

    Antiphellos Antik Kenti’nde toplanan futbolseverler, maç boyunca büyük bir heyecan yaşadı. Milli takımın her atağında coşku artarken, taraftarlar tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi. İlk karşılaşmada olduğu gibi ikinci maçta da yoğun katılımın olması, organizasyonun Kaş halkı ve ilçeyi ziyaret eden misafirler tarafından benimsendiğini gösteriyor. YKS nedeniyle çevre il ve ilçelerde benzer etkinliklerin düzenlenememesi, Kaş’taki organizasyona olan ilgiyi daha da artırdı. Gece boyunca tarihi ve kültürel mirasın spor etkinlikleriyle buluştuğu bu özel anlar, futbolseverlere unutulmaz deneyimler yaşattı ve Antiphellos Antik Tiyatrosu bir kez daha milli maç heyecanının merkezi olmayı başardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.