Minik yürekler, asırlık camide yaşlılara sevgi eli uzattı

  • Minik yürekler, asırlık camide yaşlılara sevgi eli uzattı 0

    Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Hasuni Anaokulu öğrencileri Selahaddini Eyyubi Camisi'nde düzenlenen bir etkinlikle yaşlılarla bir araya gelerek onlara hediyeler sundu.

  • Minik yürekler, asırlık camide yaşlılara sevgi eli uzattı 1

    Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eğitim veren Hasuni Anaokulu öğrencileri, 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' Projesi kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yaklaşık 9 asırlık bir geçmişe sahip olan tarihi Selahaddini Eyyubi Camisi'nde gerçekleştirilen programda, minik öğrenciler öğretmenlerinin rehberliğinde camiyi gezdiler.

  • Minik yürekler, asırlık camide yaşlılara sevgi eli uzattı 2

    Ziyaret sırasında, mukabele ile okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyen öğrenciler, ardından önceden hazırladıkları hurma ve tespihlerden oluşan hediyeleri camide bulunan yaşlılara takdim ettiler. Bu duyarlı davranış, cami cemaati ve çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve öğrencilerin sergilediği hassasiyet takdir topladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.