Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 0

    Eskişehir’de meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Emirhan Kızıltaş, gözyaşları arasında toprağa verildi.

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 1

    Dede Mahallesi Kartopu Caddesi’nde, Emirhan Kızıltaş’ın kontrolündeki 16 BAJ 860 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazanın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kızıltaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz 1 aylık evli olduğu öğrenilen genç sürücünün ölümü, ailesi ve sevenleri için büyük bir şok oldu.

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 2

    Emirhan Kızıltaş’ın cenazesi, bugün öğle namazından sonra Karapınar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi. Tabutunun başında bekleyen aile üyeleri ve yakınları, acılarını gözyaşlarıyla dile getirirken, genç yaşta kaybedilen bir canın getirdiği yas, mahalle sakinlerini de derinden etkiledi.

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 3

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 4

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 5

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 6

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 7

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 8

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 9

  • Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı 10

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.