MYO müdüründen şaşırtan fedakarlık: Tadilatları kendi yapıyor
-
Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Can Demirel, okulda devam eden bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına bizzat katılarak örnek bir yöneticilik sergiliyor.
-
Yapı denetim alanında öğretim üyesi olmasının verdiği avantajla tadilat işlerine bizzat dahil olan Demirel, okulun ihtiyaçlarını yerinde görerek çözüm üretiyor. "Koltukta oturup dışarıdan müdahale etmek yerine okulun ihtiyaçlarını yerinde görüp, bizzat çözüm üretmeyi tercih ediyorum," diyen Demirel, bütçe kısıtlılıkları nedeniyle her iş için usta çağırmanın doğru olmadığını belirtiyor.
-
Demirel, imkânları dâhilinde yapılan işlerle hem okulun ihtiyaçlarını giderdiklerini hem de kamu kaynaklarını daha verimli kullandıklarını vurguluyor. Bu çalışmaların öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi için yapıldığını belirten Demirel, okulun fiziki şartlarını iyileştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.








