Naci Topçuoğlu, vefatının 18. yılında mezarı başında dualarla anıldı

  • Naci Topçuoğlu, vefatının 18. yılında mezarı başında dualarla anıldı 0

    11 Mayıs 2008'de hayatını kaybeden Gaziantep'in önde gelen sanayicilerinden Naci Topçuoğlu, vefatının 18. yıldönümünde mezarı başında düzenlenen bir törenle anıldı.

  • Naci Topçuoğlu, vefatının 18. yılında mezarı başında dualarla anıldı 1

    Gaziantep Asri Mezarlık'ta gerçekleştirilen anma törenine, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Üyesi Ali Can Koçak, GSO Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen, Kent Konseyi eski başkanı Dr. Samet Bayrak, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Başkan Vekili Vedat Topçuoğlu ile Naci Topçuoğlu'nun çocukları Naci, Gülden ve Fulden ile eşi Necla Topçuoğlu gibi birçok sanayici ve iş adamı katıldı.

  • Naci Topçuoğlu, vefatının 18. yılında mezarı başında dualarla anıldı 2

    Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından oğlu Naci Topçuoğlu, babasının örnek bir insan olduğunu vurgulayarak, yaşamı boyunca hem sanayi alanında hem de diğer birçok alanda örnek bir kişilik sergilediğini belirtti. Ayrıca, babasının bıraktığı eserleri yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti. Anma töreni, Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasıyla sona erdi.

  • Naci Topçuoğlu, vefatının 18. yılında mezarı başında dualarla anıldı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.