Niğde'de cezaevi inşaatında işçi yüksekten düştü, hastaneye kaldırıldı

  • Niğde'de cezaevi inşaatında işçi yüksekten düştü, hastaneye kaldırıldı 0

    Niğde'de yapımı süren kapalı cezaevi inşaatında bir işçi, yüksekten düşerek yaralandı. Olay, Adana-Niğde eski yolu üzerindeki inşaat alanında gerçekleşti.

  • Niğde'de cezaevi inşaatında işçi yüksekten düştü, hastaneye kaldırıldı 1

    İnşaatta çalışan Ö.K., henüz belirlenemeyen bir sebeple yüksekten düşerek yaralandı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrasında, yaralı işçi ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

  • Niğde'de cezaevi inşaatında işçi yüksekten düştü, hastaneye kaldırıldı 2

    Ö.K.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bilgisi alınırken, olayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. Bu tür iş kazalarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.